Da jeg studerede, havde jeg en overgang adgang til Country Music Television (CMT). Den blev hurtigt vores foretrukne musikkanal, fordi den i modsætning til MTV rent faktisk spillede musik. Og man skal ikke undervurdere hvor mange gode sangere der i country. Derfor var det en dejligt deja-vu at falde over Home Free‘s version af Avicii‘s Wake Me Up.

I søgningen efter a cappella musik til min julekalender har jeg stiftet bekendtskab med mange nye spændende grupper – en af dem er Home Free. Jeg ville nok have hørt om den før eller siden, da de nåede at vinde fjerde sæson af The Sing Off, inden jeg fik anledning til at blogge om det.

Home Free lander ned i min gamle kærlighed for New American Country, men derudover vil jeg fremhæve følgende som værd at tage med fra denne video.

  • Home Free rammer country feelingen præcist, hvilket starter med en god vokalperkussionist og forsætter med et godt arrangement, der er veludført.
  • Godt valg af sang – originalen godt nok ikke så langt fra country, men det er alligevel spændende at vælge en sang fra en svensk DJ
  • Sluthilsen – Det gælder om at få likes og abonnenter hvis man vil bruge YouTube seriøst. Det vil Home Free tilsyneladende. Derfor er det vigtigt at slutte ordentligt af med opfordring til handling for den bruger der har set videoen til ende. Det engagement skal udnyttes, så der knyttes bånd til mulige fans.

Jeg har sagt dette om andre nye grupper som jeg har fundet, men jeg gælder mig virkelig til at se hvad Home Free kommer op med i fremtiden.