Backtrack er en ny vokalgruppe fra New York, og jeg kan lide, hvad der dukker op i mit YouTube feed fra deres side.

Side et i (hvert fald min) youtubebog er at fortolke aktuelle hits. Det har Backtrack også forstået. Det skal også være gode og interessante covers. Den test består de også. Der er egentlig ikke noget banebrydende eller overraskende ved Backtrack på YouTube, men de gør det rigtigt, og de gør det godt.

Jeg bliver bare så glad af at høre deres a cappella udgave af Katy Perry’s Roar. Den er godt arrangeret og sunget – især holder jeg vejret ved sopransoloen til sidst. Det er godt.

Jeg synes, at det er en meget ærlig fremførelse. Den fremstår ikke voldsomt produceret, og man kan klart høre de enkelte stemmer, hvilket brugen af multiframes fremhæver visuelt. Det gør arrangementet meget transparent, og det kan være helt forfriskende.