Der blev lagt op til lørdagens store brag med hele to koncerter fredag aften.

Den første Koncert var lagt i hænderne på rutinerede Vocal Sampling fra Cuba. Med tredive år på bagen har de skabt sig deres egen niche, som de udfylder godt. Der er ingen tvivl om, at de er gode til det, de gør – men personligt tiltaler deres måde at arrangere musikken på ikke mig. Tilgangen kan fx høres i deres virale hit med Hotel California, som de også sang denne aften. Jeg er dog ret alene med denne holdning, får de fik publikum til at både synge og danse med. Så der er ingen tvivl om at Vocal Sampling hører hjemme på denne festival.

Vocal Sampling

Efter Vocal Sampling gik vi til Hall 2 i Kings Place hvor der blev budt på en anretning med tre af England bedste universitets-vokalgrupper. Og det var samtidig tre gode bud på forskellige typer af college-grupper.

Først kom The Bristol Suspensions, som jeg tidligere har præsenteret. De var energiske og underholdende – omend det indimellem gik ud over balancen. Men sjovt var det.

Dernæst fulgte The Rolling Tones, som er en ren kvindegruppe. De var dygtige, og det virkede som om at de havde noget på hjerte. Det gjorde også at de virkede meget alvorlige.

Og endelig kom The Techtonics, som var tolv unge mænd. De virkede som bedst all-round og sluttede meget stærkt af med en rent akustisk sang.

The Bristol Suspensions, The Rolling Tones, The Techtonics