Jeg starter året med en på flere møder irriterende god udgave af Beyoncé’s “Daddy Lessons”. Jeg er virkelig glad for denne video. Den er behagelig at lytte til og at se på. Den er velproduceret og godt arrangeret. Det irriterende er, at jeg ikke kan finde ud af ret meget om gruppen bag.

Det jeg er kommet frem til, at RoosterRecords er Joshua Bredemeier, som har arrangeret og også synger med på optagelsen. Rooster Records indspiller a cappella og bruger youtube-kanalen til at vise projekter og Joshuas arrangementer frem. Så langt så godt, det abonnerer jeg gerne på.

Problemet er, at de elleve sangere i videoen ser ud til at hygge sig ganske gevaldigt med at synge (så godt) sammen. Dem gad jeg godt se noget mere til. Men selvom der er gengangere fra andre RoosterRecords videoer, så ser gruppen uden navn ud til at være samlet til lejligheden. Og det er godt samlet, men mere tak!