College a cappella scenen er en kilde til mange gode oplevelser. Her er grupper i alle afskygninger, genrer og besætninger. Denne mandag har jeg valgt at bringe The BluesTones– en ren pigegruppe fra James Madison University – der synger Sara Barellies “Lie To Me”

Dette er ifølge The Blue Tones hjemmeside deres første musikvideo – forstået som den første producerede video, for de har 49 videoer på deres YouTube-kanal i skrivende stund. Og det slipper de rigtig godt fra. Det er en pæn video og det lyder godt.

Man kan gå flere veje, når man skal optage en musikvideo. Her er pigerne i fokus, mens de synger, hele vejen igennem. De står i hvad der kunne være koncertopstillinger, og selvom sceneri og opstilling skifter  flere gange og det bliver krydret med koreografiske elementer, giver det en god fornemmelse af hvordan det vil være at opleve The Blue Tones live, selvom det ikke er en koncertvideo. De bruger dermed ikke billeder til at fortælle historien i modsætning til Pros & Cons fra sidste uge.