Liveoptagelse kræver noget ekstra for at lykkes. Og det har Vital Signs haft ved deres fremførelse af Walk Of The Earth’s “Red Hands“. For mig er det ofte lyden der halter men Liquid 5th har gjort et godt job med lyden på denne optræden.

Fra starten havde videoen meget i mod sig, da jeg klikkede på den. En liveoptræden med en collegegruppe i pænt tøj. Det er set mange gange før med blandet resultat. Men Vital Signs gjorde alle mine fordomme til skamme.

Først om fremmest er lyden fremragende. Det lyder som om, at Liquid 5th har været hyren værd. Og den gode lyde passer fint til billedesiden, der er tilpas levende klippet til at kompensere for den stereotypiske opstilling.

Den gode lyd får også solisterne til at stå ordentligt frem i lydbilledet. Alt for ofte drukner solisterne i energiske arrangementer som dette, men her bærer de den godt hjem.

På sin vis er det et meget typisk arrangement fra en collegegruppe. Det er energisk, der sker en masse og de vil en masse. Men da lyden er så god giver det meste god mening i stedet for bare at rode.

Godt gået.