Jeg holder utrolig meget af The Swingles. Ikke alene er deres talent og musik ubeskriveligt, men jeg er også glad og benovet over deres professionalitet som gruppe og som virksomhed. Udover at de turnerer og optræder flittigt, så arrangerer de London A Cappella Festival, som er min absolutte yndlingsfestival. Med alt det de har kørende, så kan jeg tilgive dem, at der kan være langt mellem deres musikvideoer på youtube.

Men det er der nu udsigt til vil ændre sig, for The Swingles har startet en patreon-profil med det formål at skabe musikvideoer. Efter at have teaset for den i en lille uge gik siden live 1. marts. Og en uge senere droppede de deres første patreon-video: Stephen Fosters “Hard Times Come Again No More”. Den er alt hvad jeg havde håbet på, og jeg ser frem til endnu flere gensyn med The Swingles inden næste års LACF.

Arrangeret af Jon smith