Det var da jeg opdagede college a cappella, at jeg lærte at sætte pris på a cappella musik. Jeg fandt i college grupperne en befriende ukonventionel tilgang til at arrangere og i  repertoirevalg. Desværre er der langt mellem de gode videoer fra collegegrupperne. Det meste er liveoptagelser eller øverumsvideoer af en tvivlsom kvalitet. Alligevel har jeg denne gang valgt at bringe en liveoptagelse med en pigegruppe,  der synger en sang fra tresserne.

Optagelsen er fra The College of William & Mary som hvert år afholder en præsentationskoncert hvor skolens a cappella grupper kan vise sig frem for de nye studerende. Der har så været et ordentligt teknisk set up, som man på denne playliste kan se at flere grupper har nydt godt af.

Man kan se at alle grupperne har haft det samme set up. Jeg synes, at The Intonations slipper bedst fra deres optræden. De synger godt, de gør sig godt på scenen og frem for alt virker de rigtig godt sunget sammen.

Det tæller også til The Intonations ære, at de som ren pigegruppe får sangen til at fungere så godt. Det hjælper selvfølgelig, at der ikke er så lang fra originalen som også blev sunget af en pigegruppe – The Chiffons – men The Intonations har også nogle rigtig gode solister på, som virkelig tager scenen.