Tysk a cappella er en af mine skyldige fornøjelser – og især Maybebop. Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg fandt deres version af Nirvanas Smells Like Teen Spirit.

Min historie med Maybebop går tilbage til, da jeg opdagede podcasts og ledte efter a cappella podcasts. Her faldt jeg over og for deres videopodcast om livet i Maybebop. De har været vedholdende og underholdende og er nu på afsnit 49. Heldigvis forstår jeg tysk hvilket bidrager meget til underholdningsværdien.

Det har været lidt af et dilemma at vælge hvilken Maybebop sang, jeg skulle bringe her. Jeg ville have valgt en af deres egne sange, som viser deres humor og musikalitet. Men da jeg så Smells Like Teen Spirit, måtte det bare blive den.

  • Location – fire mand på en trappe synger. Ja hvor simpelt kan det være? Men jeg synes at der er noget dragende ved denne video. Måske er det den den blanke røde væg.
  • Godt arrangement – der kan siges meget om Nirvana og Smells Like Teen Spirit. Jeg var ikke fan af Nirvana og mit forhold til denne sang er kompliceret. Men Maybebop har virkelig fået skovlen under den. Jeg har i hvert fald svært ved ikke at høre den til ende hver gang…
  • Godt sunget. Maybebop består bare at fantastiske sangere. Når man har fulgt deres liv i gruppen via deres podcast er det svært ikke at holde af dem. Men de fire sangere passer virkelig godt sammen.

Jeg gælder mig hver gang, der kommer nyt fra Maybebop lejren.