Så skete det igen. Jeg fandt en ny spændende vokalgruppe på youtube. Denne gang Breath of Soul fra Nashville. For mig er det et nyt bekendtskab, men de har dog 3 album på samvittigheden siden starten i 2009 (wikipella).

I første omgang fanger videoen min interesse

  • Spændende mash up. Det er ikke bare to sange, men to kunstnere de sætter sammen. Det synes jeg er rigtig spændende, for det er jo ikke sådan at mash up’s er noget nyt.
  • Godt arrangement. De forskellige sange glider sømløst over i hinanden som om, det har været meningen, at de skulle synges sådan.
  • God video.Igen er en multi frame video ikke just banebrydende, men de bruger metoden godt. Det er en god effekt at lade Queen og Michael Jackson have hver deres farvekode og tøjstil. Det er især udtalt, når de blander kunstnerne i stedet for bare at skifte i mellem dem.

Jeg tror, at Breath of Soul bliver et spændende bekendtskab, og da de er til stede på de fleste sociale medier bliver de lette af følge.

Og så laver de også original musik! På deres seneste album “4 The Record” er der således 4 egne sange ud af 10. Det er en god start.