Denne mandags a cappella indslag er fra amerikanske Paul Trinca. Mit umiddelbare indtryk af hans YouTube kanal er lidt blandet. Men dette samarbejde med Maria Marinaccio rammer mig lige der, hvor det gør godt.

Paul Trinca er en ung musiker, der er rundet af a cappella erfaring fra collegetiden, hvor han sang i University at Buffalo’s “Buffalo Chips“. Han er ikke voldsomt aktiv på sin kanal, men der er et par a cappella videoer, der er værd at lægge mærke til og især ovenstående. Som nævnt er mit indtryk lidt blandet, men denne video er faktisk et udtryk for hvad jeg synes kan gøre godt.

  • God kombination af stemmer. Paul Trinca multitracker en del men bruger ikke mange effekter. I mine ører lyder arrangementerne lidt flade. Men så kommer kusinen Maria Marinaccio på banen, og det ændre dynamikken fuldstændig.
  • Godt sangvalg. Jeg har skrevet det før, men fordelene ved at lytte til a cappella fra andre lande er at covers bliver som originale. Jeg kan ikke mindes at have hørt denne sang før. Heller ikke da jeg tjekkede originalen ud
  • Godt arrangement. Generelt synes jeg ikke at Paul Trinca har skudt genvej i dette arrangement. Men den vil nok også være svær at finde på en sang som denne

Jeg håber, at denne video er udtryk for en retning, som Paul Trinca vil gå i. For jeg venter i spænding – og ser gerne flere samarbejder med kusinen.