Det er et smart og udbredt youtube-trick at uploade covers af aktuelle hits.  Backtrack går planken ud og laver et mashup af fire aktuelle hits: Katy Perrys “Dark Horse“, Ellie Gouldings “Burn“, Pitbulls “Timber” go One Republic “Counting Stars“. Det gør de heldigvis rigtig godt.

Det er ikke nyt for Backtrack at lave en mashup. Og videoen ligner også noget af det de har lavet før. Og det er ganske smart af Backtrack.

Backtrack er unge og nye. Både deres facebook-side og youtube-kanal er fra starten af 2013. Og så er det fint at få en masse solidt materiale ud at vise sig frem med. Og selvom de genbruger egne skabeloner, så gør det ikke noget, når det er så godt udført.

I genbruget er der dog også variation. Det er ikke den samme skabelon de bruger, som her er en multiframevideo. Det bliver ikke kedeligt at se på – og lyden er god.

Jeg er fan af Backtrack og deres meget energiske stil. Og så er jeg glad for, at de så ofte lægger nyt materiale ud – så er der jo noget at følge med i. Ca. en om måneden – det er ganske godt.