Liveoptagelser kan være tricky, og det er The Unaccompanied Minors’ udgave af “Before He Cheats” et godt eksempel på. Men det er også en god video.

De har gjort det før – de unge sangere University of Waterloo – lagt livevideoer på youtube. Faktisk er de fleste af deres videoer liveoptagelser. Og det er jo en smart måde at få indhold på deres kanal, når de alligevel har øvet op til at komme i koncertform.

En af de problematiske ting ved liveoptagelser er lyden. Det kræver noget ekstra at fange den livestemning, der kan kompensere for muligheden for at perfektionere en studieoptagelse.. Derudover savner jeg også publikumsskud – man kan jo høre, at de er der.  Og man ser ikke helt hvad, publikum griner af.

Når det så er sagt, så er det petitesser, for det er en god video på mange andre fronter.

Først og fremmest viser den et dygtigt kor, der mestrer både sangen og koreografien. Og videoen viser tydeligt hvad man går ind til med en koncert med The Unaccompanied Minors, og det er ikke kedeligt. Det er ikke klipningen eller produktionen, der gør videoen interessant. Det er The The Unaccompanied Minors!