Svenske Pros & Cons har været på min radar, siden jeg faldt over dem i 2014, og jeg har ved to lejligheder brugt dem i mandags a cappella.serien. Stor var derfor min overraskelse da de skulle optræde i Haslev lørdag 8. september. Så det måtte jeg se.

Pris & Cons skulle synge ved starten af “Stafet for Livet” et 24 timers arrangement som Kræftens Bekæmpelse stod bag. Koncerten var udendørs. Mellem scenen og publikum var der en bane til løbende og en bane til gående deltagere i stafetten. Og udover nogle dejlige videoer havde jeg ikke set Pris & Cons live før. Så det var med blandede  forventinger jeg begav mig til Haslev sammen med Keld.

Hvis jeg før blot var interesseret i Pros & Cons, så er jeg fan nu. De havde fået 30 minutter, som de brugte på bedste vis. Deres sceneoptræden var professionel, lyden var god (og ikke kun i betragtning af at det var udendørs) og sangene sad lige i skabet. Og så havde de godt fat i publikum og gav deltagerne en god sang med på næste runde af stafetten.

Jeg tror ikke at der var mange i Haslev, der kendte Pros & Cons på forhånd. Men det er der nu. Og det var der flere burde. Jeg vil i hvert fald fortsat holde øje med muligheden for at opleve dem live igen.