Jeg ved ikke meget om The Edge Effect men de begyndte at dukke op som foreslået video på YouTube, så nu følger jeg dem. Måske skulle jeg kende dem, fordi de har været i finalen i America’s Got Talent, vundet MTV’s Top Pop Group og Boyz II Men’s “Next Great A Cappella Group”.

Umiddelbart er de et spændende bekendtskab, de lyder rigtig godt sammen og der er en helhed i deres arrangementer. Det jeg savner er dels originale sange og dels en produceret video. Men det kan jo være at det kommer…

Til gengæld har jeg en anden pointe med denne mandags a cappella, som er The Edge Effects udgave af Maroon 5 hittet Moves Like Jagger.

  • Simpelt – Videoen er bare gruppens seks medlemmer i og omkring en sofa. Der er ingen klipning og lyden kunne være optaget på kameraets mikrofon. Men selvom lyden ikke er optimal, så kan man høre at det kunne lyde rigtig godt under bedre omstændigheder.
  • Effektfult – Vi er tilbage til seks mand i og omkring en sofa, men hold da op hvor sker der meget! Og her tænker jeg ikke på den ekstra kameramand der kommer ind i billedet til slut, men på de seks medlemmer. De ER musikken, mens de synger – og det er et godt udgangspunkt for at please publikum.

Alt i alt en god præsentation af gruppen – men jeg kunne stadig godt tænke mig at se en rigtig produceret video.