Vocal Line er uomgængelig, når man interesseret sig bare en anelse for moderne danske kor. Og nu har de udsendt en flot musikvideo med deres a cappella udgave af Björks Hyperballad.

Produktionsværdien er tårnhøj i forhold til gennemsnitlig youtube-standard. Og de synger fremragende i et spændende arrangement. Björks musik har dog aldrig talt til mig, så jeg har svært ved at forholde mig til videoen og dens billedsprog, som jeg ikke rigtig forstår. Men det hænger måske sammen med mit ikke-eksisterende forhold til originalen.

Min smag til trods er det en fremragende video, som repræsenterer Vocal Line både godt og ærligt. Musikken og klangen er umiskendeligt Vocal Line, så hvis man kan lide den, så kan man helt sikkert lide Vocal Line. Og så er man i øvrigt heldig for Vocal Line har just udgivet en ny cd med denne og andre gode sange. Den kan bestilles fra deres hjemmeside.