Søndag aften var jeg i Palads for at se a cappella filmen Pitch Perfect. Og rigtigt gættet, jeg var der på grund af a cappella’en. Men jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket. Ikke fordi at jeg havde regnet med, at det ville være en dårlig film, men fordi den var så god.

Basalt set er det en historie om et undertippet hold, der skal gå grueligt meget igennem, før de står i finalen. Men i stedet for fodbold er det college a cappella konkurrencen ICCA, der danner rammen om de unge mennesker, der skal forsøge at overgå selv – sammen. I den sammenhæng er a cappella’en nærmest bare en rekvisit. Men den er fremført så godt og naturligt, at den ikke kommer i vejen for historien eller virker unaturlig. Jeg sad mere end en gang og havde lyst til at klappe efter en sang.

Jeg har valgt at bringe pigegruppen Bellas udgave af Bruno Mars’ Just The Way You Are, som udgør et vendepunkt for gruppen.